23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kobra II Säljstöd integreras mot InternalCars Handlarbudet

| Medlemsnyhet | Företag FordonsData Nordic Aktiebolag

FordonsData har i dagarna tecknat avtal med InternalCars Handlarbudet. Avtalet innebär att FordonsData Nordic AB kopplar samman sitt säljstöd Kobra II Säljstöd 10 med deras portal för testprotokoll. 

InternalCars Handlarbudet tillhandahåller ett flertal onlinetjänster för fordonsåterförsäljare och varje år görs över 180.000 begagnat tester med deras verktyg. Funktionen för att skapa testprotokoll på begagnade bilar är väldigt uppskattat på marknaden och används av många av FordonsDatas kunder. En integration med Kobra II Säljstöd ger bilsäljaren en mer sömlös digital upplevelse och en enklare vardag.

Med InternalCars Handlarbudet mobilapplikation kan en säljare eller testare gå igenom fordonets skick och skapa ett testprotokoll som speglar fordonets aktuella skick, behov av åtgärder och kostnaden för dessa åtgärder, direkt i mobil eller läsplatta. Detta protokoll används sedan som underlag vid värdering av en inbytesbil och kan även omvandlas till en varudeklaration.

Genom att integrera Kobra II Säljstöd mot InternalCars Handlarbudet får FordonsDatas användare tillgång till den senaste versionen av testprotokollet direkt i sitt säljstöd. Om testprotokollet har utförts i verkstaden eller bilhallen kan protokollet snabbt plockas upp på skärmen när säljaren ska beräkna värdet på inbytet eller skapa ett affärsförslag till kunden.

- Möjligheten att automatiskt få med inbytestester och varudeklarationer på elektroniska säljavtal med kund, är en av de mest uppskattade funktionera i vår tjänst. Att bilhandlarna kan göra det sömlöst i branschens mest välkända säljstöd ger fördelar för många och är efterfrågat, förklarar Karl Vilhelm Lundin, grundare och vd för InternalCars Handlarbudet.

Testprotokollet kan bifogas till köpeavtalet, vilket fungerar som bevis på bilens skick i köpögonblicket och en länk till testprotokollet lagras på vagnkortet i säljstödet, så när inbytesbilen säljs vidare kan testprotokollet hämtas upp på lagerfordonet och bifogas till köpeavtalet.

- Det finns många bra kringsystem för återförsäljare på marknaden, men för en bilsäljare blir det snabbt flera system att växla mellan under en dag. Med denna integration hoppas vi kunna förenkla deras vardag och skapa ytterligare fördelar med att använda vårt säljstöd, förklarar Daniel Liljebladh, vd på FordonsData.

Medlemsnyhet

Företag
FordonsData Nordic Aktiebolag

Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Sverige
FordonsData Nordic Aktiebolag

Sänd till en kollega

0.08