23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya drivaxlar till Volvo V60...

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för bilens drivlina, Drivknuten.se kan nu presentera flera nya drivaxlar till den senaste generationens modeller av Volvo V60, XC60, XC40 och XC90. Flera av axlarna är Drivknuten.se helt ensamma om att lagerföra.

Att Drivknuten.se har världens i särklass största sortiment av drivaxlar till Volvo är ett välkänt begrepp! Liksom att företaget också har närmare 300 olika drivaxlar enbart för svenska marknaden. Men även att Drivknuten.se låtit Carlinkment.se koda in samtliga Volvo-bilar från slutet av 90-talet och fram t.o.m. årsmodell 2021 i Sverige med ett åttasiffrigt id-nummer som kopplats till 100% rätt delar för exakt just den aktuella bilen.

Utöver att Carlinkment-systemet matchar rätt drivaxlar blir det samtidigt även rätt drivknutar, mellanaxlar och stödlager.

Bland de nya drivaxlarna till Volvo finns höger drivaxel till Volvo V60 från 2010 till 2018 med framhjulsdrift och den 6-växlade lådan TF-71SC. Artikelnumret är DVO-965E och priset ligger på 5192 kr exkl. moms före verkstadsrabatt, dvs långt under priset på en renoverad utbytesaxel hos Volvo. Drivaxeln passar även vissa modeller av S60 och V70 med samma växellåda.

Länk till drivaxeln: DVO-965E

Testa själv ett regnummer till Volvo på hemsidan: Drivknuten.se

Länk till Carlinkment: Carlinkment.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.047