23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknuten.se har fyllt upp sitt lager!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se har under lång tid fyllt på sitt lager av drivaxlar, kardaner, stödlager och drivknutar. De har genom stora inköp pressat sina inköpspriser och har därför kunnat sänka många av sina priser...

Det råder på många håll brist på reservdelar, och värre lär det bli med skyhöga fraktpriser på containers och den komponentbrist som råder.

Drivknuten.se har under lång tid, faktiskt ända sedan i januari löpande fyllt på sitt lager med större volymer, främst av de mest frekventa artiklarna. Vissa produkter har blivit betydligt dyrare än tidigare, men andra har Drivknuten.se genom strategiska inköp kunnat pressat inköpspriserna på och därigenom också sänkt sina priser till sina kunder. Vilket är helt på tvärs av övriga branschen som har svårt att få fram vissa delar för drivlinan och dessutom tvingats höja många priser som en direkt följd av komponentbrist och rejält höjda fraktpriser.

Främst är det ett antal drivknutar och drivaxlar till VW, Audi, Seat och Skoda som fått betydligt mycket lägre priser än tidigare, men även en del axlar till Ford och Volvo som prissänkts - om än inte lika mycket.

Några exempel på prissänkta artiklar är drivknuten OJ-VA-8099 till Audi A4 och A5 och drivaxeln DVW-386G till nyare VW Transporter som prissänkts med 15% vardera.

Länk till Audi-drivknuten OJ-VA-8099

Länk till Transporter drivaxeln DVW-386G

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078