23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknuten-sponsrade Melvin Kalousdian blir fabriksförare!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se sponsrar det unga gokartlöftet Melvin Kalousdian som nu redan som 10-åring fått sin första fabriksstyrning i den italienska kartfabriken Gold Kart.

Drivknuten.se, som är specialister på delar för bilens drivlina, är med och sponsrar olika typer av arrangemang, team och förare – oavsett vilka grenar de verkar inom. Drivknuten.se försöker hjälpa unga lovande förmågor då de anser att det satsas alldeles bedrövligt lite resurser på nyrekrytering inom motorsporten.

Det är därför extra roligt att Drivknuten-sponsrade 10-åriga gokartlöftet Melvin Kalousdian nu har fått ett fabrikskontrakt med kartmärket Gold Kart. Detta efter en lyckad säsong i Sverige med vinst i Mellansvenska Kartracingserien och i IAME Serien, det ledde i sin tur till en biljett till världsfinalen i Italien.

I den italienska finalen för IAME Serien slutade Melvin på en 13:e plats, men i finalcupen i WSK blev det en 30:e plats av totalt 127 förare och slutligen en mycket imponerande 15:e plats i förfinalen. Det är mycket få förare som tar sig till final i sin första WSK debuttävling.

Att han nu får chansen med en fabriksstyrning hos Gold Kart är självklart tack vare hans fina resultat av under världsmästerskapet i Italien, men också för att  Joel Johansson och Micke Nyman arbetat hårt i kulisserna. Sedan tidigare finns de två racingförarna Thed Björk och Richard Göransson också med och stöttar den lovande talangen från Örebro.

Melvin och hans pappa håller nu på att förhandla med ett flertal nya sponsorer inför säsongen 2022 då han kommer att köra tolv tävlingar i Sverige och sex i Italien. Det gäller att visa framfötterna i Italien för det är trots allt där man måste prestera för att bli scoutad av något F1-team. 

Läs mer om Melvin som nu har en helt ny hemsida: Melvin Kalousdian
eller via hans Facebook

Följ bloggen om Melvin på Drivknuten´s hemsida

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.14