23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ännu ett premiummärke i Molcos sortiment!

NYHET! MEYLE - produkter direkt från lager hos Molco Car Parts!

Utbudet hos Molco Car Parts har utökats med gasfjädrar, ABS-sensorer och oljebytessatser till automatlådor från MEYLE-ORIGINAL. Även styrdelar från MEYLE-HD finns nu hos Molco!

Genom att lägga till dessa produktgrupper skapar vi ett ännu bredare sortiment, så att vi kan erbjuda våra kunder ännu fler prisvärda och högkvalitativa delar.

Varför MEYLE?  3 starka argument:

 • MEYLE-ORIGINAL: likvärdig med OE-delar.  Ett sortiment med över 20 000 unika bilreservdelar som är kvalitetstestade, hållbara och som bevisat sin kvalitet tusen gånger om på alla världens vägar: det är MEYLE-ORIGINAL.  Med ett omfattande produktsortiment som sträcker sig från A för axialled till S för stabilisatorstag kan du alltid göra ett säkert och kvalitativt val genom att välja MEYLE.  När det gäller MEYLE-ORIGINAL kommer Molco att leverera gasfjädrarna och ABS-sensorerna direkt från sitt stora centrallager i Druten, Nederländerna.

 

 • MEYLE-HD: BÄTTRE än Original!
  MEYLE-HD står för lång hållbarhet samt högkvalitativa produkter som är tekniskt överlägsna OE-delarna.
  Den förstärkta och optimerade konstruktionen och de högvärdiga materialen som används i tillverkningen gör MEYLE-HD-delarna mer hållbara och mer tillförlitliga.
  Enkelt uttryckt: de håller längre! Därför erbjuder MEYLE en 4-årig garanti på alla MEYLE-HD-delar.  Molco kommer att leverera styrdelarna från detta program med leverans direkt från lager.

 

 • MEYLE-KITS : spara tid och pengar på smartaste sätt!
  MEYLE-KITS (service-/reparationssatser) sparar dig tid och pengar och gör det dagliga arbetet i verkstaden effektivare. De gör det mycket enklare och mer ekonomiskt att utföra reparationer. Det optimerar användningen av dina lyftar och garanterar nöjda kunder. Vid utvecklingen av MEYLE KITS har MEYLE utgått från bilmekanikerns perspektiv och tack vare det synsättet har de kunnat ta fram en rad produkter som gör att verkstaden kan arbeta snabbare och effektivare. 
  Molco levererar MEYLE-KITS' oljebytessatser till automatlådor direkt från sitt lager. 
   

               Se allt på Molco.se

Molco Car Parts
Bijsterhuizen 3029
6604 LP WIJCHEN
Netherlands
VAT nummer: NL006833536B01

Kontaktperson

JG
Jacco Goossens
mail@jacco.se

Sänd till en kollega

0.047