23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

DSG-olja med filter

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se som även satsat på ett heltäckande sortiment av olja från Gulf, har nu tagit fram ett kit till DSG-lådan DQ250.

Den sexväxlade DQ250 lådan med våtlameller sitter i en mängd av Volkswagen-koncernens olika modeller i allt från Audi, Seat, Skoda och VW. Tyvärr dras DSG-lådorna med ett oförtjänt dåligt rykte. Många har haft problem med de lådorna, men den typen av växellåda kan inte riktigt köras som en vanlig automatlåda. Men viktigast av allt är att byte av oljan och filter minst måste göras var 6000:e mil, och inte en kilometer senare. Så många av de som fått problem har helt enkelt enbart bytt filtret, eller oljan eller ingen av de.

Växellådan har också en vridmomentbegränsning på 350 Nm, så att chippa eller trimma de bilarna leder ofelbart till problem med lådan.

Drivknuten.se har nu därför tagit fram ett komplett kit med 7 liter Gulf DCT-olja för just den växellåde-modellen med tillhörande filter. Hela kitet med både olja och filter säljs till paketpriset 1099 kr.  

För ytterligare information klicka på länken för att komma till kitet: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031