23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten Challenge 2020 avgjord!

Fredrik Dannevall stod som slutlig vinnare med minsta möjliga marginal när Drivknuten Challenge avgjorts efter en heldag med massor av kul och spännande race på Gelleråsen Arena i Karlskoga. Allt var på topp inklusive vädret.

Drivknuten.se hade tillsammans med Loka Brunn och Gelleråsen Arena Karlskoga Motorstadion lagt ner massor av arbete för att allt skulle klaffa när det var dags att köra Drivknuten Challenge 2020.

Kunder, medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och särskilt inbjudna skulle göra upp om äran och den stora pokalen i körning med olika typer av racingbilar. Det var tävling med Gelleråsens Volvo C30 racebilar, gokart, Ledgends och naturligtvis Formula Renault som kronan på verket. 

På plats från Gelleråsen Arena fanns hela personalstyrkan med Richard Göransson i spetsen som alla gjorde som alltid sitt yttersta för att allt skulle fungera, vädret visade sig också från sin bästa sida och allt löpte utan några som helst incidenter.

När dagen var avslutad och resultaten sammanräknade så stod Fredrik Dannevall från Dannevall Servicecenter i Stockholm som värdig vinnare med minsta möjliga marginal och fick ta emot den stora pokalen som "Spirit of Drivknuten Challenge 2020".

Se mer på Drivknutens blogg där nya bilder löpande kommer att läggas upp.

 

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047