23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Alla drivaxlar rätt kopplade till Volvo

Drivknuten.se, som är specialiserade på delar för drivlinan, alla Volvo-modeller från första generationens Volvo V70 och framåt länkade till garanterat rätt drivaxlar. Totalt är nu närmare 1,3 miljoner Volvobilar kopplade till 292 olika drivaxlar.

Drivknuten.se har med stöd ifrån Carlinkment.se både analyserat, kartlagt och identiferat rätt drivaxlar för varje enskild Volvo modell från ett antal 850 och första generationens V70 till och med senaste V90, V60 och S60 modellerna.

Varje modell består av en mängd olika axlar beroende på motorkod, växellådskod och chassibrytning. Första generationens Volvo V70 hade exempelvis 17 olika motorer i kombination med sju olika växellådor  och till det några chassibrytningar, vilket ger 26 olika drivaxlar enbart för den modellen.

Totalt är nu närmare 1,3 miljoner svenska Volvobilar garanterat rätt kopplade till 292 helt olika drivaxlar, och detta ända ner till udda importerade modeller som det bara finns en enda bil av.

Det betyder att det alltid kommer upp rätt axlar när man knappar in ett regnummer till en Volvo på Drivknutens sida.

För att få ytterligare insikt har Drivknuten.se gjort en sida med översikt över olika Volvo modeller där man också kan söka på bilens regnr. för att få fram rätt drivaxlar.

Till Drivknuten´s Volvo sida

 

 

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047