23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu har vi kört över 100.000 bilar runtom i hela Sverige!

Tidler – det kompletta ekosystemet för hållbar billogistik med högsta precision.

Våra tjänster innefattar logistik, hämta-lämna-service, besiktning, provkörning hemma, hemleverans, privatinköp, och hämta hemma för såväl nya som begagnade bilar.
Tidlers plattform kopplar ihop våra duktiga utbildade förare, biltransporter (på lastbil), verkstadskalendrar och bilägare över hela landet för att snabbt, kostnadseffektivt och hållbart tillse bilbranschens och dess kunders mobilitetsbehov.

De kommande månaderna kommer vi presentera samtliga tjänster tillsammans med företagsnyheter, följa med våra kollegor ut på fältet samt intervjua branschkollegor.


Idag presenterar vi Tidlers tjänst privatinköp som riktar sig mot begagnathandeln.

Privatinköp – inköparens förlängda arm.
Idag används tjänsten privatinköp av flera aktörer inom begagnathandeln.
Den som säljer sin bil ställer allt högre krav på hur en försäljning ska gå till och några av dessa krav är lättillgänglighet, det ska gå snabbt och vara bekvämt - dvs, få bilen hämtad hemma.

För att kunna möta kundens krav så använder sig alltfler begagnathandlare av digitala verktyg som underlättar försäljningen så att kunden kan sitta bekvämt hemma i soffan och sälja sin bil.

Tidlers förare möter upp kunden på önskad plats under ett bestämt tidsfönster och går - tillsammans med kunden - igenom det som kunden och inköparen kommit överens om. Bilens skick kontrolleras av Tidlers förare med hjälp av bilder på bilen samt en anpassad checklista som kunden och inköparen har kommit överens om.
Stämmer allt överens kan köpet godkännas på plats, men om affären inte godkänns fortsätter dialogen mellan kund och inköpare till dess att parterna är överens. Därefter kör Tidlers förare bilen till angiven plats som inköparen önskar, fotograferar av bilen samt lämnar över dokument och nycklar .


Vill du läsa mer om privatinköp på Tidlers hemsida? Klicka här 

 

Today Mobility
BOX 7527
Sweden
103 92 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5590201827

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047