23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Er digitala verktygslåda för att optimera kvalitetsarbetet

Bisoft underlättar ert dagliga arbete, hjälper er att fånga upp felen, sätta upp mål för verksamheten, effektiviserar och kvalitetssäkrar era arbetsprocesser – och mycket, mycket mer.

Bisoft är ett IT-system som består av 19 olika moduler som ni kan aktivera och kombinera efter behov. Tillsammans bildar de en heltäckande lösning i syfte att kvalitetssäkra, effektivisera och underlätta ert dagliga arbete på verkstäderna.

Exempelvis kan ni på ett smidigt sätt genomföra era internrevisioner, Q-checks, skyddsronder och andra kontroller digitalt i programmet Kontrollera. Det blir inte bara betydligt enklare att genomföra era kontroller – dessutom får ni värdefull insikt i vad era svagheter och styrkor är, så att ni kan arbeta proaktivt med era svagheter och ta vara på det ni gör bra.

Våra andra moduler är bland annat:

Verktyg – Ha full koll på anläggningens verktyg under hela året, och få påminnelser om kalibrering/underhåll.

Ny- och begagnatflöde – Hjälper er att leverera ny-, lager- och begagnatbilar snabbare till era kunder och således öka omsättningshastigheten i er försäljning.

Manualer – Samla och strukturera upp er information i programmet – så som informationsblad, ledningssystem, rutiner och policys, m.m. Ni kan även hålla era möten direkt i programmet.

Kund- och Kvalitetsrapport – Hjälper er att hantera och analysera era avvikelser, i syfte att reducera och förhindra att dessa uppstår.

Nyckeltal – Ger er bättre kontroll över verksamheten med hjälp av verksamhetsanpassad statistik som tydligt visar hur ni ligger till mot era målvärden. På så sätt kan ni kontinuerligt följa trenden, och vidta eventuella åtgärder om ett nyckeltal avviker från målvärdet. 

Är ni nyfikna på att läsa mer om våra program kan ni besöka vår hemsida: www.bisoft.se  eller maila oss på info@bisoft.se.

Vi hörs! 

Bisoft
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569507261

Kontaktperson

AN
Agnes Nemeth
agnes@bisoft.se

Sänd till en kollega

0.031