23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Har ni fastnat i pappersträsket?

Dokumentation och pappersarbete kan kännas som en evighetssyssla. Vi vill ändra på detta, och har därför skapat programmet Manualer i Bisoft.

För en ökad överskådlighet kan ni nu på ett enkelt sätt digitalisera och strukturera all er information – så som informationsblad, ledningssystem, rutiner och policys, med mera. Programmet underlättar för alla medarbetare att ta del av viktig information, oavsett var de befinner sig, vilket bidrar till ökad delaktighet i teamet.

I programmet kan ni även förbereda och genomföra alla era möten. Ni får en tydlig struktur och programmet påminner er om när det är dags för nästa möte. All dokumentation från era möten samlas på ett ställe, vilket gör det lätt för er att senare blicka tillbaka och följa upp. Med programmet Manualer vid er sida kan ni spendera mer tid på att aktivt delta i möten istället för att fastna i det administrativa arbetet runt omkring.

Vill även ni uppleva en ny nivå av överblick och struktur med detta mångsidiga verktyg? Kontakta oss på info@bisoft.se för en visning av programmet eller besök vår hemsida för att få reda på mer.

Bisoft
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569507261

Sänd till en kollega

0.047