23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

AP Suspension en produkt från KW Suspension

Bilmodecenter har levererat chassikomponenter till bil och däckhandel samt specialbutiker i Sverige sedan 30 år

AP Suspension är ett varumärke från KW Suspension, nu hos Bilmodecenter.

KW Suspension ett företag i södra Tyskland, närmare bestämt i Fichtenberg några mil ifrån Stuttgart, känt för en av de stora chassiproducenterna i Tyskland. 

KW har ett mycket komplett program avancerade coiloverpaket till de senaste bilmodellerna framför allt till prestige modeller så som AMG modeller Porsche Ferrari med flera.

Ledningen hos KW har upptäckt att det saknas en målgrupp:
Marknaden har översvämmats av extremt billiga coiloverpaket och chassisatser från lågpristillverkare som kanske inte alltid har en  kvalitet som är hållbar.
Kunden med bilar som inte är av absolut senaste modell, där kostnaden hos ett KW chassi anses vara för dyrt.
Dessa kunder saknades hos KW Suspension.

Därför skapades AP Suspension

Chassipaket och coiloversatser av enklare utförande, utan möjlighet att justera trycket, producerade i galvaniserad stål istället för rostfritt, med riktigt bra kvalitet till priser som är rimliga och passar kunden som kan spendera 7000:- på ett coilover kit eller 3500 för ett komplett chassipaket. Sänkningssatser till ca: 800 bilmodeller från 1400:- finns också i sortimentet

Från och i  år har Bilmodecenter AP Sortimentet i programmet, vi ser att varumärket passar perfekt för våra återförsäljare som därmed kan leverera chassiprodukter i alla prislägen.
Hela AP sortimentet finns nu på Bilmodecenters websida där återförsäljare enkelt kan logga in se brutto och nettopriser samt beställa.


 

 

 

 

Bilmodecenter AB
Askims Verkstads väg 14-16
436 34 Askim
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564027042

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047