23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Torkarblad för VOLVO V60 & XC60 från TRICO

OE tillverkaren TRICO, lanserar nu ersättningsblad för Wetblades i Exact Fit sortimentet.

En av världens största tillverkare av torkarblad, TRICO, lanserar nu  ersättningsblad för s.k.  Wetblades i  Exact Fit-sortimentet.

Wetblades är en modern design av torkarblad, monterade på vissa nyare fordon, som har ett integrerat spolsystem. Den fungerar genom att spolarvätskan rinner genom bladets längd och fördelar sig jämnt på vindrutan, med vissa blad även med en elektronisk uppvärmd stålinsats. På grund av tekniken som är inbyggd i dessa blad kan det vara dyrt och svårt att köpa på eftermarknaden att ersätta dem med en liknande ersättning.

Naturligtvis, som den som uppfann torkarbladet, är TRICO väl positionerat för att snabbt erbjuda eftermarknadslösningar till konsumenter och har därför utvecklat specifika påfyllningssatser för dessa applikationer som gör att den ursprungliga bladramen kan behållas och gummitorkarinsatsen bytas ut - vilket resulterar i en mer kostnadseffektiv lösning för föraren.

TRICOs Wetblades satser säljs i par, förskurna till rätt längder och med lämplig gummiprofil för att tillåta enkelt byte.

Sortimentet innehåller för närvarande två artikelnummerför att täcka de senaste Volvo modellerna, inklusive S60, V60 och XC60. Fler artiklar planeras för att täcka ytterligare fordon.

Fullständiga monteringsinstruktioner ingår i varje förpackning, men installationen är enkel med kunder som helt enkelt behöver ta bort det förmonterade ändlocket från bladet, skjuta ut det befintliga gummit och skjuta tillbaka TRICO Exact Fit innan man sätter tillbaka ändplasten.

"Vi är stolta över att fortsätta förnya med nya produkter, men inser också att eftermarknaden fortfarande måste ha tillgång till effektiva ersättningar för denna nya och avancerade design, så att de kan förbli konkurrenskraftiga i branschen. Därför är vi glada över att kunna presentera vår eftermarknadslösning för dessa Wetblades, som hjälper till att behålla TRICOs välkända 99% marknadstäckning."

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

AF
Agneta Ferdfelt
Försäljninschef
+46 768684840 agneta@ferdfelt.se

Sänd till en kollega

0.032