23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bildelsgrossisten Molco Car Parts har flyttat till Wijchen (NL)

Molco Car Parts är redo för framtiden: har flyttat till helt nya större lokaler!

Wijchen, 28. juli 2023  – Efter nästan ett år av byggande har Molcos nybyggnadsprojekt nyligen nått sitt slut.

Efter en framgångsrik period i Druten som varade hela 45 år är Molco nu väldigt stolta att presentera sina helt nya lokaler i Wijchen.  Den växande efterfrågan på högkvalitetsreservdelar till personbilar har lett till beslutet att investera i ett mycket större automatiserat lager, som tillåter företaget att möta kundernas växande behov samt att ytterligare öka sin lagerkapacitet. 

Det nya lagret är hela FYRA gånger större än det gamla. Denna betydande ökning av lagerytan möjliggör att Molco breddar sitt sortument ytterligare. Förutom för de välkända egna varumärken Ashuki och Palidium kommer lagret för alla välkända premium- och aftermarketvarumärken att ökas rejält. Denna ökning kommer inte bara att förbättra tillgängligheten av delar webbutiken, även priserna för kunderna i automotivebranschen förväntas bli ännu bättre tack vare större inköpsvolymer. 

Det nya lagret är delvis automatiserat, vilket resulterar i snabbare och effektivare leveranser till kunderna. Beställningar behandlas inte bara snabbare, även felmarginalen minskas tack vare den nya processen. Det i sin tur ger betydande tidsbesparingar i logistiken samt ute hos kunden. Även efter flytten fortsätter strävan efter ständiga förbättringar samt innovation att vara högsta prioritet för Molco. 

Förutom förbättringarna på lagret vill Molco Car Parts betona att både det nya lagret och kontoret är helt gasfria och att taket har försetts med solpaneler. Dessa hållbara åtgärder gör att vi kan möta energibehoven samtidigt som vi bidrar till en grönare framtid. Dessutom har tillräckligt många laddstolpar upplåtits för den nuvarande samt den framtida elfordonsflottan.

 

Pim van 't Hoenderdaal, General Manager hos Molco Car Parts, betonar – Tack vare den starka tillväxten de senaste åren hade vi växt ur våra kläder. På den nya adressen har vi åter alla förutsättningar för en fortsatt tillväxt. Exempelvis kommer vi att öka vår lagerhållning rejält genom att introducera nya varumärken och produktlinjer. Vi ser med stor tillförsikt fram emot många framgångsrika år i vårt nya hem i Wijchen och vi är väldigt tacksamma för stödet från våra kunder och partners under alla år.

 

För mer information kring flytten och vilka fördelarna som det kan innebära för er, kontakta gärna Molco Car Parts direkt.

Besök webbsidan www.molco.se !

Molco Car Parts
Bijsterhuizen 3029
6604 LP WIJCHEN
Netherlands
VAT nummer: NL006833536B01

Kontaktperson

JG
Jacco Goossens
mail@jacco.se

Sänd till en kollega

0.047