23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Full kontroll över din belysning - Kontrollbox med trådlös fjärrkontroll

Denna kontrollbox med trådlös fjärrkontroll från CAD är det perfekta valet för dig som behöver ha full kontroll över din belysning.

Kontrollboxen kommer med fyra kanaler som är utrustade med DT2-kontakter. Varje kanal har en specifik strömstyrka som den klarar av att hantera. Kanal 1 klarar av att hantera upp till 20A, medan kanal 2 och 3 klarar av upp till 15A respektive 10A. Kanal 4 har en maximal strömstyrka på 10A.

För att garantera säkerheten är kontrollboxen utrustad med en 60A säkring. Det innebär att du kan vara säker på att du kommer att vara skyddad mot överbelastning eller kortslutning.

Med en IP-klassning på IP65 kan du vara trygg med att kontrollboxen har en effektivt skydd mot vatten och damm. Det gör att du kan använda den i olika typer av miljöer och inte behöver oroa dig för eventuella skador eller problem.

För att du enkelt ska kunna styra och kontrollera kontrollboxen kommer den med en trådlös uppladdningsbar fjärrkontroll. Du slipper därmed krångliga sladdar och kan enkelt placera fjärrkontrollen på ett bekvämt ställe. En USB-kabel ingår också i paketet för att du enkelt ska kunna ladda upp fjärrkontrollen när det behövs.

Art.nr: 401020
Läs mer här.

CDS Produkter AB
Solbräckegatan 33
442 45 Kungälv
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562658582

Kontaktperson

KC
Kundtjänst CDS
info@cdsprodukter.se

Sänd till en kollega

0.047