23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Läs vårt reportage om påbyggaren MR Arbogavagnar AB

I maj var vi på studiebesök hos MR Arbogavagnar AB som ligger i just Arboga. Vi spenderade en förmiddag med Niklas Jarmelid som är VD och en av bolagets delägare.

 Under timmarna hos Niklas berättade han bland annat om företagets historia, hur de jobbar idag samt deras tankar om framtiden. 

Om vi tar historien från början så är MR Arbogavagnar ett familjeföretag som grundades på 1940-talet av Niklas morfar, Martin Richardsson, under namnet Richardssons Vagnservice AB. Bolaget gick igenom ett generationsskifte 1992 när Niklas far tog över och i samband med det ändrades namnet till MR Arbogavagnar AB. Niklas har själv lång erfarenhet av lastbils- och åkeribranschen och drev ett eget åkeri i femton år. Niklas gick sedan in i verksamheten som VD efter sin far 2010. Idag är det Niklas och affärspartnern, tillika verkstadschefen, Michael som driver företaget. MR Arbogavagnar har genom åren bibehållit sin kärnverksamhet som är påbyggnationer, överflyttning av befintliga påbyggnationer till nya chassin, service och reparation

Läs hela reportaget om MR Arbogavagnar här >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.032