23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA har förnyat sin produktkatalog

Vi lanserar en uppdaterad version av vår produktkatalog.

Den nya utgåvan 2023-2024 är klar och till bredden fylld med höstens nyheter, befintligt sortiment och modellanpassade lösningar.

Precis som tidigare katalog bygger den på HBAs sex produktområden; varningsljus, fordonbelysning, extraljus, back-tv, arbetsplatsutrusning och säkerhet samt fordonsel.
 

Magnus Wallin, VD på HBA, beskriver sin syn på katalogen:
"Vi har länge trott att produktkataloger kommer försvinna helt och har lagt stort fokus på att vara närvarande digitalt med en effektiv webblösning. Under resans gång har vi förstått att våra kunder önskar både tryckt och digital information. Med vår katalog vill vi att ge mottagaren ett verktyg eller en handbok samt en guide till rätt belysning. Utöver produkter och viktig teknisk information innehåller produktkatalogen även matnyttig kunskap som relaterar till våra produkter."

HBA väljer sina produkter – och även sina leverantörer väldigt noggrant. De ska uppfylla marknadens högt ställda krav på schyssta arbetsvillkor, rättvis import och europeisk samt svensk standard för miljön. Med en ISO 9001- och 14001-certifiering som grund har HBA en klok och långsiktig syn på sin affär som bara lång erfarenhet kan ge.

 

Vill du hellre ha en fysisk katalog att hålla i? Kontakta oss så skickar vi katalogen till dig i pappersformat.

Här kan du bläddra i katalogern och ladda ner ditt exemplar idag >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031