23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arom-dekor Kemi lanserar 3 l Spolarvätska i återvinningsbar påse märkt med Bra Miljöval

Vi på Arom-dekor är glada över att meddela en spännande nyhet som markerar vårt engagemang för en hållbar framtid och vår strategiska satsning på resurseffektivitet och cirkularitet. Vi lanserar nu vår 3 l spolarvätska i en återvinningsbar påse som stolt bär märkningen ”Bra Miljöval”. Den nya 3 l spolarvätskepåsen är ett bevis på vårt åtagande att minimera vår påverkan på miljön samtidigt som vi levererar högkvalitativa produkter som uppfyller våra kunders behov.

Produktens fördelar
Cirkularitet: Påsen är tillverkad av återvinningsbar plast och minskar koldioxidavtrycket jämfört med traditionella plastpåsar genom att den går att återvinna flera gånger.

Bra Miljöval märkning: AdProLine® 3 l spolarvätska har certifierats med ”Bra Miljöval” av Naturskyddsföreningen, vilket bekräftar dess positiva miljöpåverkan. 

Praktisk och enkel att använda: Den lätthanterliga påsen har en praktisk hällpip och en enkel återförslutningsmekanism för att minimera spill och säkerställa användarvänlighet.

Resurseffektivitet: Genom att minska plastförbrukningen och främja återvinning, är vi stolta över att driva på resurseffektiva lösningar. Denna lansering markerar bara början på vår strävan mot mer hållbara produkter och förpackningar. Vi fortsätter att arbeta aktivt för att minska vår miljöpåverkan och bidra till en mer cirkulär ekonomi.

För mer information om vår nya 3 l spolarvätskapåse och vår satsning på hållbarhet, besök vår webbplats på www.aromdekor.se eller kontakta oss på 0320-605 00, info@aromdekor.se. Låt oss tillsammans ta ett steg mot en mer hållbar framtid, Maria Åhman, 
Hållbarhetschef på Arom-dekor Kemi.

Arom-dekor Kemi AB
Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Svenljunga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567605471

Kontaktperson

Madeleine Olsen
Market Communication Manager
+46 706364034 madde@aromdekor.se

Sänd till en kollega

0.032