23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Storslagen invigning och företagsmässa hos Molco Car Parts

Ett lyckat event som mötesplats för Molcos kunder, leverantörer och medarbetare

Den förra helgen har varit en absolut höjdpunkt för oss på Molco. Medan vi ännu inte har bearbetat alla bilder och redigerat efterfilmen från vårt öppet hus, här en kort återblick.

Fredagen den 22. september firade vi den officiella invigningen av våra nya lokaler i Wijchen.

Vi hade glädjen att få träffa flera hundra av våra kunder, däribland en delegation från Sverige på hela 15 personer! Intresset för Molco är stort och växer ständigt och vi möttes av ett fantastiskt gensvar från alla deltagare.

Under detta speciella evenemang arrangerade vi en företagsmässa där 20 av våra ledande leverantörer presenterade sina varumärken i snygga montrar inne i vårt lager. Dessutom kunde besökarna delta i rundturer, guidade av våra entusiastiska medarbetare. På så sätt fick besökarna lära sig allt om vårt nya automatiserade lager och få en fascinerande titt bakom kulisserna i vårt företag.

Efter detta bjöds det naturligtvis på god mat och dryck i vår Molco-lounge.

På lördagen fortsatte vi festligheterna med Molco Family & Friends-dagen, där våra medarbetare bjöd in sina nära och kära för att beundra vår arbetsplats, även här med mat och dryck naturligtvis.

Vi på Molco känner oss glada och stolta över detta väldigt lyckade evenemang och vill tacka alla 600 besökare, alla leverantörer samt våra kollegor som har bidragit till att göra detta till en stor framgång!

Det har verkligen varit enormt positivt att träffa alla er. Vi hoppas att ni alla fortsätter följa med Molco på vägen mot en väldigt ljus framtid.

www.molco.se

Molco Car Parts
Bijsterhuizen 3029
6604 LP WIJCHEN
Netherlands
VAT nummer: NL006833536B01

Kontaktperson

JG
Jacco Goossens
mail@jacco.se

Sänd till en kollega

0.096