23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Atoy erbjuder kostnadsfri utbildning tillsammans med Training Partner

På bilmarknaden ökar antalet el- och laddhybridbilar och i större utsträckning än tidigare ökar behovet av kompetens för att hantera dessa fordon hos bilverkstäderna. Nu erbjuder Atoy en kostnadsfri utbildning för chefer och ledare som kan nyttjas av våra konceptanslutna verkstäder.

För att hjälpa våra anslutna verkstäder att få full inblick i vad som behövs för att hantera högvolt så har vi tillsammans med Training Partner tagit fram den kostnadsfria utbildningen. Den vänder sig till chefer och ledare hos verkstäder och är en digital kurs som ger information om vad som behövs hos verkstäder som ska ta emot el- och laddhybridfordon. Kursen är digital, via Teams, och tar 2,5 timme. 

- Alla verkstadskunder som tillhör ett av våra koncept får delta på denna utbildning. Kursen hålls löpande varje månad  för att alla chefer och ledare hos verkstäderna ska kunna gå den, säger Pier Siwers, ansvarig för utbildningar hos Atoy.

- Alla våra konceptkunder får tillgång till "Academy" som de hittar i vår webbkatalog Autobas. Academy innehåller alla utbildningar som behövs för att ta emot och serva el- och laddhybrider och många fler högrelevanta kurser för verkstäder, fortsätter Pier.

Vill du ansluta din verkstad till BDS-konceptet?
Läs mer här och fyll i en intresseanmälan: Bli en av oss

 

Atoy Automotive Sweden AB
Box 1253
164 29 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563287613

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064