23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kostnadsfria webbinarier för Atoys konceptanslutna butiker och verkstäder

På Atoy hålls det flera webbinarier inom aktuella områden årligen. De som är medlemmar i något av Atoys koncept får medverka på samtliga webbinarier helt utan kostnad. 

- Dessa webbinarier är av utbildande karaktär. De handlar om tex. vad verkstäder behöver för att hantera el- och laddhybridbilar, instruerande webbinarier hur man lagar plastdetaljer på ett professionellt sätt och instruerande webbinarier om olika oljor – det är av vikt att rätt olja med rätt klassificering används till varje specifik bil – används inte rätt olja till varje bilmärke och modell riskerar man att motorn utsättas för överdrivet slitage, säger Pier Siwers som är utbildningsansvarig på Atoy.

- Som medlem kan man också vara med och föreslå vilka ämnen som ska tas upp, vilket gör att utbildningsformen blir mycket aktuell och rätt i tiden för många av våra kunder, fortsätter Pier.

- Jag har gått på flera av dessa webbinarier. De körs i stort sett varje månad och de berör ämnen som både jag och mina verkstadskunder har stor nytta av. Jag upplever att det är väl spenderad tid – varje webbinarie är på en timme och det finns flera tider att välja på så oftast är det någon tid som funkar i den hektiska vardag jag och verkstäderna befinner oss i, säger Fabian Hästbacka, ägare av BDS-butiken Hästbackas Bildelar i Avesta.

Vill du veta mer om hur det är att vara med i BDS-konceptet? Läs mer här:
https://bds.se/om-bds/bli-en-av-oss/

Atoy Automotive Sweden AB
Box 1253
164 29 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563287613

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031