23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

IMA – Atoys heldagsutbildning för konceptanslutna kunder

Atoy har definierat ett behov hos konceptanslutna BDS-kunder, att få komma till Atoys huvudkontor och få inblick i alla avdelningar och funktioner som de har tillgång till genom att de är medlemmar i BDS-konceptet.

Atoy startade dessa utbildningar under 2023, IMA, som enkelt förklarat betyder Integrering Med Atoy.

-          Jag var med och startade IMA-dagarna då jag upptäckte att det fanns ett behov av att förstå både helheten och detaljerna i vad kunderna får tillgång till genom att vara med i konceptet BDS, säger K-G Karlevall, ansvarig för IMA-utbildningen och som till vardags arbetar på Atoys Reservdelssupport.

-          Oftast är IMA på en dag, men jag anordnar både kortare och längre utbildningsträffar. Allt beror på vad BDS-verksamheten behöver, vad de redan vet och vad de vill veta mer om. Det är två lite olika utbildningar, en som är anpassad för BDS butiker och en för deras verkstäder. Det handlar både om hur de kan hitta specialdelar till olika fordon, hur de arbetar i vår webbkatalog Autobas eller till exempel Partslink och andra nätkataloger, och även på ett mer socialt plan att få kontakt med oss som jobbar här. Det är oftare lättare att veta hur man ska lösa ett problem när man har träffat en person och förstår mer vad personen kan hjälpa dig med, fortsätter K-G.

En BDS-butik som varit på en IMA-dag är BDS-butiken Thorell Motor i Töreboda.

-          Två ifrån min BDS-butik var med på en IMA-dag och det var väl spenderad tid. De fick ett suveränt bemötande och kunskaper de direkt kunde applicera i det dagliga arbetet. De fick även insikter i saker de vill förbättra i verksamheten hos oss i Töreboda, säger Peter Thorell, ägare av BDS-butiken Thorell Motor i Töreboda.

Vill du veta mer om BDS-kedjan? Läs mer här: https://bds.se/om-bds/bli-en-av-oss/

Atoy Automotive Sweden AB
Box 1253
164 29 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563287613

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031