23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Erfaren leverantör till ert nästa projekt - vi har 30 år i branschen!

Vi har en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa.

Vi är din leverantör av premium verkstadsutrustning och har en mångårig vana av att arbetat med stora projekt. Både helt nya verkstäder och stora ombyggnationer. Idag har vi en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa. Titta gärna bland våra referensprojekt.

Hos oss finns det mesta för din verkstad / besiktningsenhet. Här hittar du bland annat billyftar, däckmaskiner, AC-serviceutrustning, ljusinställare, bromsprovare, avgasmätare och olika diagnosinstrument.

Vi lyfter din verkstad till nästa nivå
Vi har ett brett utbud av billyftar till allt från mc och personbilar till transportbilar och lätta lastbilar. Som kund hos SUN Maskin & Service erbjuds ni ett brett sortiment från erkända märken som MAHA och Hofmann Equipment. Då vi endast arbetar med europeiska premiumvarumärken kan du försäkra dig om att den lyft du beställer av SUN Maskin & Service är av högsta standard samt att du har tillgång till olika reservdelar och tillbehör under flera år.

Mer affärer med hjulservice
I och med elbilens intåg har däck blivit en större affär för verkstäderna. Vi erbjuder däckmaskiner från Hofmann - världsledande inom hjulserviceteknik. Här finns utrustning för balansering, däckbyte och hjulinställning för de flesta fordon (från mc till entreprenad). Vi kan även erbjuda TreadReader däckscanner som snabbt och enkelt ger en 3D-analys av däckets skick. TreadReader finns både som golvramp och handhållen enhet.

Idag är 2500 verkstäder är redan kompatibla med TreadReader! Affärssystemet Däckdata, norra Europas största affärssystem för däckbranschen, stöder data från TreadReader och för in alla mätningar direkt in i funktionerna Försäljning och Däckhotell.

Svensk verkstadsinredning
Sedan oktober 2023 erbjuder vi även svensktillverkad verkstadsinredning från Optimel. De tillverkar arbetsbänkar, oljebarer och förvaringsskåp i egen fabrik i Uppsala, med full kontroll på hela produktionscykeln. Optimel’s koncept bygger på förmonterade arbetsbänkar som levereras färdiga med el/data/16A med en så kallat ”Plug-and-Play” lösning. Inget kostsamt montage på plats. Med ”Plug and Play” lösningen byter vi även enkelt ut din inredning under pågående drift. Inga fördyrande långa stopp i den dagliga driften.

Service och ackrediterad kalibrering
Som kund till oss på SUN Maskin & Service kan du känna dig helt trygg, både när det gäller maskinerna vi säljer och inte minst den service vi erbjuder. Genom vår serviceavdelning erbjuder vi service och kalibrering av verkstadsutrustning i hela Sverige. Vi är ackrediterade av Swedac enligt ISO 17025:2018 och utför ackrediterad kalibrering av bland annat bromsprovare och mätinstrument.

Vi erbjuder alla våra kunder att teckna ett serviceavtal. Då kan du vara säker på att ni har de bästa förutsättningarna för att ha en driftsäker och problemfri verksamhet.

Med förebyggande service undviker du onödiga driftstopp och inkomstbortfall. Rätt kalibrering, fräscha och rätt justerade maskiner - med spårbar kalibrering - uppfyller kravet för ackrediterad och kontrollerad verkstad.

Liten verkstad eller stor märkesverkstad spelar ingen roll, alla vinner på ett serviceavtal med oss. Ett serviceavtal medför inga extra kostnader!

Med vår kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner tillsammans med Optimels inredning kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

 

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.064