23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Billyftar från erkända märken – för lång och trygg drift

Allt från mc och personbilar till transportbilar och lätta lastbilar.

Vi är din leverantör av premium verkstadsutrustning och har en mångårig vana av att arbetat med stora projekt. Både helt nya verkstäder och stora ombyggnationer.

Idag har vi en lång meritlista av kunder som bara kräver det allra bästa. Titta gärna bland våra referensprojekt.

Hos oss finns det mesta för din verkstad / besiktningsenhet. Här hittar du bland annat billyftar, däckmaskiner, AC-serviceutrustning, ljusinställare, bromsprovare, avgasmätare och olika diagnosinstrument.

Vi har ett brett utbud av billyftar till allt från mc och personbilar till transportbilar och lätta lastbilar. Som kund hos SUN Maskin & Service erbjuds ni ett brett sortiment från erkända märken som MAHA och Hofmann Equipment. Då vi endast arbetar med europeiska premiumvarumärken kan du försäkra dig om att den lyft du beställer av SUN Maskin & Service är av högsta standard samt tillgång till olika tillbehör och reservdelar under flera år.

Med vår kvalitetsutrustning med lyftar och däckmaskiner tillsammans med Optimels inredning kan vi numera erbjuda en totallösning för hela verkstaden med en standard i toppklass. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar din verksamhet.

Testa oss! Vi ritar självklart förslag på er verkstad i 2D/3D samt mp4-film.

 

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Sänd till en kollega

0.032