23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Här är en Landsort varningsljusramp monterad på eldrivna Toyota BZ4X

Vår norska partner Simarud kan massvis om elbilar och gör många fina monteringar av tillbehör och extrautrustning.

Det senaste montaget vår norska partner Simarud har gjort är den här installationen av en Landsort varningsljusramp på taket. Elbilen är en Toyota BZ4X och ljusrampen är lågbyggd och diskret.  Med en varningsljusramp uppfyller fordonet de lagkrav som finns för arbete på väg, ECE R65!

Har du en lastbil, personbil, transportbil eller maskin? Då är ljusrampen Landsort något för dig. Det här gör Landsort till en av marknadens mest eftertraktade ramper:

HÖGSTA E-GODKÄNNANDE R65 KLASS 2/TA2
Ljusrampens ECE klassning blir aktuell om ditt fordon ska användas för arbete på väg. Oavsett om det gäller väghållningsarbete, bärgning av fordon eller uppställning vid olyckplats måste varningsljuset vara godkänt enligt R65 klass 2. Landsort är godkänd enligt ECE R65 klass 2/TA2 och uppfyller Trafikverkets krav för arbete på väg. Lär dig om reglementet för varningsljus här!

BRETT RAMPUTBUD
Landsort finns i en rad olika längder och utföranden. Den kortaste modellen av Landsort mäter 622 mm och den längsta modellen är hela 2293 mm lång.

TUNN, TUNNARE, TUNNAST
Självklart avgör du själv, men majoriteten tycker att Landsort har en snygg och diskret design. Den aerodynamiska utformningen gör Landsort till en ramp med minimalt vindmotstånd. Landsort tillhör helt enkelt de mest moderna ramperna på marknaden.

SERVICEVÄNLIG
Om något skulle strula byter du lätt ut varningsljusmodulerna var och en för sig. Skönt att slippa montera ner hela rampen bara för att en ljusmodul mot förmodan har slocknat.

STABIL ÄVEN VID LÅNGA LÄNGDER
Både överdel och underdel på Landsort är i aluminium. Det gör rampen, sin tunna design till trots, robust och stabil. Landsort finns i längder ända upp till 2,3 meter! Du kan montera vår längsta Landsort på en stor maskin eller lastbil och vara trygg i att rampen sitter stadigt.

Läs mer om Landsort varningsljusramp på HBAs hemsida >>

Lär dig om reglemete ECE R65 på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031