23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En nästintill osynlig montering av HBAs supertunna blixtljus i grillen på MB Actros

Landsort Slim är ett supertunt riktat blixtljus och det senaste tillskottet i HBAs populära varningsljusfamilj Landsort.

Landsort Slim är ett supertunt riktat blixtljus och det senaste tillskottet i den populära varningsljusfamiljen Landsort.

Landsort Slim är för planmontage, ljuset passar överallt och bygger endast 9,5mm. Blixtljuset är E-godkänt enligt ECE R65 klass 2/XA2. Flera Landsort Slim moduler kan synkroniseras och det finns 12 olika blinkmönster att välja mellan. Blixtljuset levereras med 3 meter ADR kabel vilket förenklar vid montage och installation.

Varningsljusfamiljen Landsort lanserades i augusti 2022 och började med en varningsljusramp. Landsort ljusramp blev snabbt populär hos våra kunder och den är en eftertraktad produkt idag.

Sedan dess har modellfamiljen expanderat och nu finns Landsort som ett planmonterat blixtljus, ett hörnblixtljus, en miniramp och runtomlysande varningsljus i flera utföranden och kontakteringar.

Hela Landsortserien har snygg och diskret design, och alla modeller bygger på samma LED-teknik.

Landsort varningsljusramp finns i olika längder och serien har det högsta E-godkännandet för varningsljus, ECE R65 klass 2/TA2. Den är därmed perfekt vid arbete på väg. Den aerodynamiska utformningen gör Landsort till en ramp med minimalt vindmotstånd. Om något skulle strula byter du lätt ut varningsljusmodulerna var och en för sig. Både överdel och underdel är i aluminium. Det gör rampen, med sin tunna design, robust och stabil.

Relaterade länkar
Läs mer om Landsort Slim på HBAs hemsida >>

 

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031