23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Glasurit satsar på fartfyllda kundevent 2024: ”Vill sprida glädje och skapa möten inom branschen"

Våren och sommaren 2024, med start i mitten av februari, arrangerar Glasurit Nordic GoKart Championship, en fartfylld eventserie som består av totalt 19 kvaltävlingar i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Finalerna för respektive land körs under maj månad. Den nordiska finalen går av stapeln i Göteborg den 18 juni.

Våren och sommaren 2024, med start i mitten av februari, arrangerar Glasurit Nordic GoKart Championship. Kunderna bjuds in till regionala och nationella kvaltävlingar i Sverige, Danmark, Norge respektive Finland och vinnaren i den nordiska finalen bjuds på en Formel 1-resa till Monza i Italien. 

– Med denna satsning vill vi i ännu högre grad inkludera Glasurit-användarna. Fokus har ofta varit på verkstadsägarna och nu vill vi visa lackerarna, de som använder våra produkter varje dag, hur mycket vi uppskattar deras engagemang och kunskap, säger Michael Wiborg, Marketing Manager Nordics.

För Glasurit står kunderna i centrum. Och det är inte bara något man säger. Under många år har Glasurit arrangerat uppskattade event, bland annat resor med GlasuritClub till platser som Las Vegas och Bologna. 

– Alla kundevent vi genomför har som syfte att erbjuda våra kunder glädje och motivation, men även att skapa förutsättningar för kunskapsöverföring, kompetenshöjning och inspiration inom branschen. Att träffas utanför arbetet ger utrymme för viktiga diskussioner, kreativitet och idéer som ger energi och gagnar hela lackeringsindustrin. 

Stor geografisk spridning med regionala kvaltävlingar

Glasurit Nordic GoKart Championship består av totalt 19 kvaltävlingar i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Finalerna för respektive land körs under maj månad. 

– Tack vare den stora geografiska spridningen i länderna finns bra möjligheter för alla Glasurits kunder att delta, vi hoppas på en stor uppslutning från norr till söder. 

Partnersamarbete ger mervärde 

Glasurit samarbetar brett med andra företag i branschen.

– Vi har sedan länge ett gott och nära samarbete med ett flertal branschpartners. Tillsammans med dem ser vi fram emot att sätta guldkant på varje event, från kval till final.

The winner takes it all 

Den lyckliga vinnaren belönas med en Formel 1-resa till Monza, Italien. Inom ramarna för resans program ingår även ett heldagsprogram på Glasurits Refinish Competence Center, RCC, i Cesano Maderno strax utanför Milano.

– Den 18 juni körs den nordiska finalen i Göteborg, Sverige. Detta event kommer bli en extra sprakande höjdpunkt för såväl finalister som åskådare, här blir det extra allt. Vi på Glasurit gläder oss åt att utse en välförtjänt vinnare som får resa till Italien och njuta av ännu häftigare fartupplevelser, säger Michael Wiborg, Marketing Manager Nordics.

 

Fakta om Glasurit Nordic GoKart Championship:

Max 2 deltagare per företag. Max. 15 deltagare per Grand Prix, först till kvarn gäller. Deltagaren får inte vara professionell gokartförare eller medlem i en gokart-klubb. 

1:a och 2:a plats från nationella finalen går vidare till den nordiska finalen.  

 

Partners och eventsponsorer:

Mirka, Hedson Technologies, Anest Iwata Scandinavia, Scangrip, SATA, Blåkläder.

 

Följ gärna Glasurits kanaler i sociala medier:

Instagram: https://www.instagram.com/glasuritsverige_officiell/

Facebook: https://www.facebook.com/glasurit.sverige 

 

Presskontakter Sverige:

Michael Wiborg

Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland

Tel: +45 20 81 10 89, email: michael.wiborg@basf.com

Anna Cinthio

PR-konsult

Tel: +46-704 82 10 85, email: anna@komplettera.com

 

Om Glasurit Billacker

Under varumärket Glasurit erbjuder BASF ett omfattande utbud av billackssystem, med fokus på ekoeffektiva vattenburna baslacker och högsolida lacker. Våra lacksystem möter alla globala lagkrav på lösningsmedelsreducering och motsvarar i alla aspekter samma kvalitets- och hållbarhetsstandarder som lösningsmedelsburen lack. Glasurits kunder har tillgång till ett brett utbud av tjänster och support. För skadereparationslackering är Glasurit Billacker även, tack vare sin erkända kulörexpertis, godkända av de flesta ledande biltillverkarna världen över.

Webb: www.glasurit.com

BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Transportgatan 37
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE556236-4272

Kontaktperson

Senaste inläggen från BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.047