23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Porsche Center Stockholm valde OPTIMEL Workshop Interior

”Vi på Porsche Center Stockholm "Segeltorp" är mycket nöjda med leveransen av våra nya arbetsbänkar. Vi har upplevt en hög servicenivå från Optimel under hela processen, säger verkstadschef Muhammed”

Ny inredning på 3,5 timme. "Plug and Play"

På en småkylig morgon i Segeltorp stod teamet redo för en utmaning som krävde både precision och snabbhet. Med en strävan efter perfektion och effektivitet, startade vi monteringen av, inte en, inte två, utan sju arbetsbänkar till Porsche Segeltorp.

Från det ögonblick transporten rullade in, satte vi igång med en synkroniserad precision. Vår skickliga personal tillsamman med verkstadspersonalen på Porsche var alla beredda med en tydlig plan för montaget. Varje moment var noggrant planerat för att minimera tidsspillet och maximera resultatet.

Lossningen av transporten utfördes med smidighet och varje arbetsbänk placerades på rätt plats. Uppställningen av inredningen gick oerhört snabbt och imponerade även på de mest erfarna i branschen. Teamet arbetade i en harmonisk takt, där varje person visste exakt sin roll och hur den passade in i den större bilden.

När den sista arbetsbänken sattes på plats och bänkarna blivit noggrant kontrollerade, stod vi där med stolthet och tillfredsställelse. Monteringen av de sju arbetsbänkarna till Porsche Segeltorp var avslutad på endast 3,5 timme från lossning - en bedrift som inte bara visade vår förmåga till snabbhet, utan också hur bra vårt koncept är med förmonterade arbetsbänkar. 

Vår framgångsrika prestation vid denna montering är ett bevis på vårt engagemang för att leverera högkvalitativ svensktillverkad inredning med enastående effektivitet och kvalitet. Med varje uppdrag tar vi med oss erfarenheter och lärdomar för att fortsätta förbättra och överträffa förväntningarna hos våra kunder.

Vid nästa utmaning är vi redo att göra ännu mer än vi trodde var möjligt, med samma passion och dedikation som vi visade här hos Porsche Segeltorp.

Välkommen att testa oss på Optimel Workshop Interior.

Låt oss leverera din nästa verkstadsinredning.

Optimel Workshop Interior
Hållnäsgatan 19
752 28 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567047948

Kontaktperson

Lasse Tidblom
Försäljningschef
+46 0707438338 lasse.tidblom@optimel.se

Sänd till en kollega

0.062