23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu finns ett nytt tillskott i vår populära varningsljusserie; Landsort Slim!

Vi är stolta över att presentera det senaste tillskottet i Landsort-familjen; Landsort Slim! Vi har lyssnat på era önskemål och utvecklat denna nya, smidiga medlem i varningsljusserien. Men det är inte allt! Landsort minipuck finns nu tillgänglig i inte mindre än fyra olika utföranden. Och kom ihåg, Landsort-familjen erbjuder inte bara blixtljus - vi har också en rad andra produkter som passar perfekt för att förbättra din synlighet på vägarna.

Landsort minipuck lanserades förra hösten och har sedan dess blivit ett populärt inslag hos landets tillverkare och påbyggare. Minipucken finns i fyra utföranden och i modellfamiljen Landsort finns även en varningsljusrampserie, ett hörnblixtljus och en miniramp.

Nu breddar HBA Landsortfamiljen ytterligare till att inkludera ett tunt riktat blixtljus; Landsort Slim. 

Landsort Slim är för planmontage, ljuset passar överallt och bygger endast 9,5mm. Blixtljuset är E-godkänt enligt ECE R65 klass 2/XA2. Flera Landsort Slim moduler kan synkroniseras och det finns 12 olika blinkmönster att välja mellan. Blixtljuset levereras med 3 meter ADR kabel vilket förenklar vid montage och installation.

Hela Landsortserien har snygg och diskret design, och alla modeller bygger på samma LED-teknik.

Landsort varningsljusramp finns i olika längder och serien har det högsta E-godkännandet för varningsljus, ECE R65 klass 2/TA2. Den är därmed perfekt vid arbete på väg. Den aerodynamiska utformningen gör Landsort till en ramp med minimalt vindmotstånd. Om något skulle strula byter du lätt ut varningsljusmodulerna var och en för sig. Både överdel och underdel är i aluminium. Det gör rampen, med sin tunna design, robust och stabil.

Relaterade länkar
Läs mer om Landsort Slim på HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.046