23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Generatorer och startmotorreferenser bland de senaste tillskotten till DENSOs eftermarknadsutbud

DENSO är en pionjär inom startmotor- och generatorteknik och är världens största originalutrustningstillverkare (OE) av roterande elektriska delar med en global marknadsandel på mer än 25 procent. Det är därför inte förvånande att dess eftermarknad fortsätter att expandera med nio nya referenser som introducerats bara under juli månad

De nya tillskotten visar omfattningen och specialiseringen på dess roterande elektriska delar och omfattar både personbilar (PC) och tunga fordon (HD), med två generatorer och tre startmotorer. Dessa tillhandahåller PC-referenser länkade till 18 OE-delnummer som omfattar 89 modeller och nästan 1,7 miljoner fordon, och tre HD-startmotorer länkade till 15 OE-delnummer som täcker tillämpningar i allt från sektorer som jordbruk, gaffeltruckar, konstruktion, marinindustrin, industrisektorn och givetvis vägtransporter.

Flera av PC-tillämpningarna är för exklusiva europeiska fordon med två generatorer och innefattar modeller som Porsche 718 Boxster, 718 Cayman, Cayenne, Macan och 911, med fyra startmotorer till t.ex. BMW 1, 2 Active och Gran Tourer och X1, Opel Insignia II, Toyota Hiace VI och Hilux IV, samt flera MINI-varianter. När det gäller HD-tillskott, noteras tillämpningar för Caterpillar, Carrier Transicold och Kubota-referenser.

Alla dessa nya tillskott finns tillgängliga omedelbart från DENSOs distributörer och kan hittas, tillsammans med tusentals andra OE-kvalitetskomponenter i the DENSOs eftermarknadsutbud, i företagets E-katalog https://www.denso-am.eu/catalog via TecDoc.

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.031