23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bisoft söker en mötesbokare/teknisk säljare

Är du en passionerad och målinriktad säljare i början av din karriär eller med erfarenhet? Vill du vara en del av ett innovativt företag som strävar efter att skapa verkliga resultat genom sin programvara? Då kan du vara den personen vi söker!

Om oss: 

Bisoft är ett teknologiföretag som utvecklar användarvänliga programvarulösningar för fordonsbranschen. Våra programlösningar har hjälpt företag av alla storlekar att organisera och optimera sina arbetsprocesser. Vi strävar efter högkvalitativa program som inte bara förenklar arbetsflöden utan också förbättrar företagens lönsamhet och arbetsmiljö.

Idag är vi en sammanhållen grupp som värdesätter arbetsglädje, produktivitet och innovation. Förutom att delta i våra gemensamma aktiviteter, erbjuds du generösa förmåner såsom friskvårdsbidrag, sjukförsäkring och tjänstebil.

Om tjänsten: 

Som mötesbokare/teknisk säljare hos oss kommer du att spela en avgörande roll i vår tillväxtstrategi. Du kommer att boka möten över telefon med olika typer av beslutsfattare inom fordonsbranschen, boka demos och följer upp offerter. Du kommer även att stödja vid branschmässor. Huvudsakligen kommer du att arbeta från vårt kontor i Göteborg, men det kan även förekomma resor i tjänsten vid behov. Arbetstiden är 08:00-17:00.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Mötesbokning och prospektering: Ansvara för att identifiera och ta kontakt med potentiella kunder via telefon, e-post och andra kanaler.
  • Kundrelationer och försäljning: Bygga och underhålla starka relationer med befintliga och potentiella kunder. Presentera våra tjänster på ett övertygande sätt och driva försäljningsprocessen framåt.
  • Demonstrationer och utbildning: Utföra lättförståeliga utbildningar och demonstrationer av våra program för kunderna för att visa dess värde och användningsområden.
  • Problemidentifiering och lösningar: Fungera som en problemlösare för våra kunder genom att identifiera deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras verksamhet.

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller mötesbokning, alternativt är motiverad att lära sig och utvecklas inom området.
  • Är självgående och resultatinriktad med god förmåga att arbeta mot uppsatta mål.
  • Besitter utmärkta kommunikationsfärdigheter både i tal och skrift.
  • Har mycket goda datakunskaper och behärskar MS Office och Teams.
  • Är driven, energisk och positivt inställd till samarbete i teamet.
  • Har en passion för försäljning och att skapa värde för kunderna.

Vi lägger stor vikt på personlighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen, har sålt mjukvarulösningar, eller har erfarenhet av inom B2B-försäljning. B-körkort är ett krav.

Ansökning och urval:

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan till kontakt@bisoft.se.

Anställningsstart: Snarast, efter överenskommelse

Läs mer om Bisoft och våra program på www.bisoft.se.

Välkommen med din ansökan!

Bisoft
Gullbergs Strandgata 36E
411 04 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569507261

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047