23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA Fordonsteknik AB visar upp senaste innovationerna på Elmia Lastbil 2024

Vi är glada att meddela att HBA kommer att delta på Elmia Lastbil 2024, som äger rum den 21-24 augusti. Under mässan kommer vi att visa upp våra senaste innovativa produkter och lösningar för lastbilar.

Gediget scen- och seminarieprogram
Mässan Elmia Lastbil är känd för sitt omfattande scen- och seminarieprogram som belyser aktuella ämnen och diskuterar branschens framtid. Besökare kan se fram emot inspirerande diskussioner och insikter från branschexperter.

Ett av mässans höjdpunkter är Nordic Trophy, en utställning av fantastiskt designade och byggda lastbilar med imponerande motivlacker, exklusiva inredningar och avancerad belysning. För den tävlingsinriktade erbjuder mässan SM i kran- och manöverkörning, öppen för alla att delta eller heja på som publik. Dessutom kommer Veteranhallen att visa upp en imponerande samling av klassiska lastbilar, inklusive veteraner från 1983, när mässan hölls för första gången.

Detta händer hos HBA under mässan
I HBAs monter kommer besökare att hitta modellanpassade och smarta produktlösningar för sina lastbilar. Vi presenterar ett brett sortiment inom extraljus, varningsljus och arbetsljus, inklusive de senaste innovationerna inom belysning och ljusteknik. Dessutom kommer HBA att lansera höstens nyheter, presenterade som smarta produktlösningar och paket speciellt anpassade för lastbilar.

HBAs kunniga säljkår och produktexperter är på plats alla mässdagar så ta chansen att prata ljus med dem och få matnyttig produktkunskap direkt från källan. Vi släpper även en ny produktkatalog, och de första exemplaren finns att hämta i montern. Bli först om att läsa katalogen på Elmia!

Välkommen till HBA i monter B02:18, där du kan utforska våra nyheter och diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet med våra högkvalitativa modellanpassade belysningslösningar.

Läs mer om mässan på Elmia Lastbils hemsida >>

Läs mer om produkterna på HBAs hemsida >>

 

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031