23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Qvalify ackrediterade för portar, lastbryggor, fordonslyftar och mobila arbetsplattformar.

Qvalify är stolta att meddela att vi har erhållit en utökad ackreditering från Swedac för besiktning av motordrivna portar, fordonslyftar och mobila arbetsplattformar. Denna utökade ackreditering bekräftar vår kompetens och engagemang för att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster till våra kunder.

Jönköping, 18 juni 2024 

Ackrediteringen från Swedac innebär att Qvalify nu är formellt godkända att utföra besiktningar enligt de strikta standarder som krävs för att säkerställa säkerheten och funktionaliteten hos dessa utrustningar. Våra kunder kan därmed vara säkra på att deras installationer uppfyller gällande säkerhetskrav och att eventuella brister upptäcks och åtgärdas i tid.

"Vi är mycket glada över att ha fått denna utökade ackreditering. Det är ett viktigt steg i Qvalifys strategi och ett bevis på vår expertis och vårt åtagande att leverera förstklassiga besiktningstjänster," säger Peter Landin på Qvalify.
"Våra kunder kan nu dra nytta av en ännu bredare palett av tjänster under ett och samma tak, vilket gör det enklare och mer effektivt att säkerställa deras utrustnings säkerhet och prestanda."

Qvalify har lång erfarenhet inom besiktning och certifiering. Med denna utökade ackreditering stärker vi vår position som en uppstickare på marknaden inom certifierings- och besiktningstjänster och fortsätter att bidra till en säkrare arbetsmiljö för våra kunder.

För mer information om våra tjänster, besök vår hemsida på www.qvalify.se eller kontakta oss på 036-336 00 00.

Om Qvalify:

Qvalify är en ledande leverantör av certifierings- och besiktningstjänster i Sverige med över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer av alla storlekar att kvalificera sig för sina marknader. Vi anlitas av cirka 4 500 företag och organisationer, från små enmansbolag till stora koncerner.

Med fokus på kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hjälper företag att möta och överträffa branschens krav och standarder. Med ackreditering från Swedac garanterar vi hög kompetens hos alla våra revisorer och inspektörer.

Qvalify Inspection AB
Klubbhusgatan 13
553 03 Jönköping
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5593909426

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032