23948sdkhjf

Vill du också få helikopterperspektiv?

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Brigade Electronics har lanserat ett intelligent kameraövervakningssystem som ger föraren en omfattande 360 graders vy runt fordonet

Brigade Electronics har lanserat ett intelligent kameraövervakningssystem som ger föraren en omfattande 360 graders vy runt fordonet

Brigades Backeye®360-system ger ett "fågelperspektiv" i en enda bild, vilket gör det enklare och snabbare för föraren att bedöma eventuella faror och vidta korrigerande åtgärder vid behov.

Backeye®360-system använder fyra objektiv med bred vinkelkamera som är monterade på fordonet för att fånga alla blinda fläckar. Digitala bilder i från kamerorna bearbetas och "sys ihop" vilket resulterar i en tydlig, realtids överblicksvy som levereras till förarens bildskärm som en enda bild.

"Vi har nu ett 360° system för praktiskt taget alla typer av fordon" säger Jesper Wennerstrand, produktchef på Brigadas på generalagenten Ferdfelt Trading. Backeye 360 Select-modellen är perfekt för nästan alla typer av påbyggnationer."

För mer information, kontakta Jesper Wennerstrand på 070-100 77 94 eller på jesper@ferdfelt.se.

Om Brigade. Brigade Electronics grundades 1976 och är den globala marknadsledaren för backsäkerhet, synlighet och kollisionsundvikande produkter. Företagets rykte bygger på kvalitet och tillförlitlighet hos sina produkter och service och support. Brigadekoncernen är baserad i Storbritannien, har dotterbolag i USA, Tyskland, Frankrike, Italien, Nederländerna och Sydafrika och är i samarbete med över 50 specialistdistributörer över hela världen.

 


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.067