23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Triscan nyheter - var du vill och när du vill

Som leverantör av reservdelar till verkstäder, är det nödvändigt att hela tiden hålla sig uppdaterad och kunna vidarebefordrar information om affärsmöjligheter och den senaste produktkunskapen.

Men vid vilken tid på dagen och vilken dag har du tid att läsa nyheter? Om du föredrar att söka nyheter eller ta emot dem? Vill du hellre få nyheter i elektronisk eller tryckt form - eller en kombination av båda? Valet är ditt, och som nyhetsvolymen växer och möjligheterna för att utbreda nyheterna blir mer och mer, är preferenserna bland mottagarna olika.

Av den anledningen har vi i Triscans nyhetsbevakning lagt vikt vid att nyheterna måste vara tillgänglig var du vill och när du vill. På datorn, surfplattan, smartphone eller på tryck.

Elektroniskt nyhetsbrev
Kvartalsvis utsändes Triscans elektroniska nyhetsbrev - Triscan News. Om du inte redan är anmäld till Triscan News kan du lätt göra detta under "Press" på vår hemsida triscan.com/sv/press.

Nyhetsbrevets innehåll och funktionalitet har uppdaterats på flera områden. Triscan News är nu också optimerad till att ses på mobila enheter som surfplattor och smartphones. Du har nu också möjlighet att vidarebefordra nyhetsbrevet via e-post. Sist men inte minst, kommer du att hitta en direkt länk till vår hemsida och YouTube-kanal där vi snart kommer att lansera videoinstruktioner för användning av TriWeb.

Hemsida och TriWeb
Både nuvarande och tidigare nyheter är alltid tillgängliga på Triscans hemsida www.triscan.com. På framsidan hittar du utvalda aktuella nyheter. Om du väljer att tillkännage dig som en distributör/grossist, mekaniker eller industri hittar du aktuella nyheter, som är anpassad precis till dig.

Under menyvalet "Arkiv" under menyn "Press" hittar du alla nyheter i kronologisk ordning indelat efter årtal. Här hittar du också alla tidigare publicerade nyheter från vårt elektroniska nyhetsbrev "Triscan News" och "Nya referenser", med information om nya varunummer och ersättningar, i fall du behöver det.

Om du är loggad in TriWeb och kommer att behöva tillgång till nyheter, kan du bara klicka på "www". Här får du direkt tillgång till distributör/grossist delen av Triscans hemsida och ovannämnda nyhetsarkiv.

Magasin
Halvårsvis publicerar vi Triscan News Magasin, som samlar de viktigaste nyheterna på tryck i magasin format. Vi är mycket glada för det fantastiska mottagande magasinet har fått. Om du ännu inte har sett det, eller du önskar att se magasinet igen, kan du hitta tidigare utgivningar till nedladdning i elektroniskt format på vår hemsida under triscan.com/sv/nedladdning.

LinkedIn
Vår LinkedIn-sida är i sin späda start och fortfarande under uppbyggnad. För att utnyttja möjligheterna fullt ut behöver vi flera följare, och kommer därför att ta tillfället i akt att be alla som har en LinkedIn-profil att följa oss. Tack för det. Om du inte redan har en LinkedIn-profil, kan du ju överväga att upprätta ett.

Till nytta för ditt företag och dina kunder
Det är vår förhoppning, att vi med ovannämnda setup har gjort det möjligt att alla våra kunder kan få information på exakt det sätt som passar dem bäst. Viktig information om nya affärsmöjligheter och användbar produktkunskap är alltid tillgänglig - till nytta för ditt företag och dina kunder.

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
VAT nummer: DK27755968

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
+45 87433348 tfa@triscan.dk

Sänd till en kollega

0.047