23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Original vattenpump

Reservdelsgrossisten Drivknuten.se fortsätter att presentera nya kamremssatser från Optibelt, och har viktig information när det gäller vattenpumparna.

Drivknuten.se vill betona att det i samtliga kamremssatser som de säljer av fabrikatet Optibelt alltid omfattas av heltäckande garantier och utan undantag alltid levereras med originaltillverkade vattenpumpar, alltså exakt den vattenpump som bilen var försedd med när den levererades ny.

Det är vattenpumpar från främst från Saleri eller Hepu och de är då tillverkade i Italien eller Tyskland från exakt samma produktionsband som originalpumparna till Alfa Romeo, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Daewoo, Fiat, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Suzuki och Volvo.

Drivknuten.se passar samtidigt på att ta upp ännu en ny kamremssats i sitt sortiment. Satsen som innehåller kamrem, spännrulle, styrrulle, två olika löprullar och så naturligtvis original vattenpump som passar VAG´s 1.2, 1.4, 1.6 och 2.0 TDI-motorer med motorkoderna CAYA, CAYB, CAYC, CGLC, CGLD, CJCA, CJCB, CFFA, CFFB, CLJA, CMGA, CGLB, CFGB och CFWA.

Artikelnumret på kamremssatsen är DKT1583W1 och priset till konsument är 2199 kr inklusive moms, men då före verkstadsrabatt.

Se hemsidan för rätt modell på kamremssatserna, men glöm inte ringa till Drivknuten.se för att bli verkstadskund, tel. 042-450 87 10: Drivknuten.se

 

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031