23948sdkhjf

Gör service på automatlådor med Motorvac III ATF-Exchanger

| Medlemsnyhet | Företag LBM Autoparts AB

Återförsäljare för Motorvac, spolmaskin för oljebyten på automatväxellådor. Utöka ditt serviceutbud med oljebyte på automatväxellådor. Gör ett 100% oljebyte på automatlådan med Motorvac Transtec III ATF-Exchanger.

Som leverantör av delar till automatväxellådor så är det inget snack om att oljebyte på växellådan förlänger livslängden. Bilar med automatlåda i Sverige bara ökar och över hälften av försäljningen av nya bilar i landet är utrustade med automatväxellåda.

Kunderna blir mer och mer medvetna om att oljebyte är något som förlänger livet på växellådan, inte minst vid dragning av tunga släp i form av husvagn, biltransport, båtkärra, hästtransport eller liknande.

Erbjud därför dina kunder ett 100% oljebyte på automatlådan!

Vi på LBM Autoparts är återförsäljare av Motorvac Transtec III ATF-Exchanger.
En spolmaskin som automatiskt spolar igenom oljan i automatlådan, du kopplar maskinen med rätt adapter för bilen du ska serva och maskinen känner själv av när växellådan är förrdigspolad. Det tar ca: 30min att utföra arbetet, för en anställd.
Intresserad?
Kontakta oss i så fall för offert eller beställning!
Telefon:
 031-919254
E-post: info@lbmautoparts.se

LBM Autoparts - en komplett leverantör av reservdelar till växellådsdelar
Vi erbjuder delar till dagens högteknologiska automatlådor så väl som till manuella växellådor. Hos oss hittar du allt från OH-kits och masterkits till hardparts som convertar, kolvar, trummor, ventilhus och solenoider samt växellådsoljor och verkstadslitteratur. Till manuella växellådor har vi allt du kan tänka dig, bland annat drev, lager, lagersatser och packboxar. Allt från noga utvalda leverantörer. Du kan förvänta dig snabb och kompetent service, oftast med leverans redan nästa dag.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
LBM Autoparts AB

Box 180
444 22 Stenungsund
Sverige
LBM Autoparts AB

Bilder och video

kalender annons till motor magasinet

Sänd till en kollega

0.07