23948sdkhjf

Ny sensorbroschyr ger dig en översikt över Triscans omfattande sensorprogram

| Medlemsnyhet | Företag Triscan A/S

Med den nya 24-sidiga sensorbroschyr i handen får du enkelt och snabbt en översikt över Triscans omfattande sensorprogram. Broschyren inkluderar bl.a. användbar kunskap om sensorernas funktion, systemkonstruktion, montering och felkällor.

Sedan introduktionen av de första 3 sensorgrupperna för lite mer än 2 år sedan har ytterligare 8 lagts till. Programmet är för närvarande uppe på 11 varugrupper och vi kan lova att fler kommer till. Då vi upplever att intresset för - och inte minst försäljningen av sensorer - bara stiger och stiger, anser vi att det är lämpligt att vi samlar vårt nuvarande program i en broschyr, som enkelt och snabbt ger en överblick över dess bredd.

Broschyren är indelade i två delar - den första delen innehåller information om produktprogrammet - resp. sensorer för bromssystem och sensorer för motorstyrning. Den andra delen innehåller teknisk information om de olika sensortyperna:

  • Sensorer till bromssystem
    ABS-sensorer, slitage indikatorer
  • Sensorer till motorstyrning
    EGR-ventiler, lambdasonder, luftmassemätare, gasreglage, vattentemperatur-sensorer, termokontakter, kamaxelläges-sensorer, vevaxel-sensorer, tändspolar
  • Teknisk information
    Viktig teknisk information om olika givartyper - illustrerad och detaljerad beskrivning

Den nya broschyren finns på 4 språk: danska, tyska, engelska och svenska. Du kan ladda ner den svenska versionen här... eller rekvirera den hos din Triscan kontaktperson eller gennom att kontakta Triscans kundservice på +45 8743 3333.

Medlemsnyhet

Företag
Triscan A/S

Engmarken 11
8220 Brabrand
Danmark
Triscan A/S

Sänd till en kollega

0.083