23948sdkhjf

200 nya kardanaxlar

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se har blivit ny representant för GKN som är en av Europas absolut största tillverkare av kardanaxlar och drivaxlar vilket också innefattar det välkända varumärket Löbro med tillverkning av kardanaxlar till merparten av alla bilmärken.

Med GKN och Löbro i huset har Drivknuten.se kompletterat sitt sortiment med 200 helt nya kardanaxlar. Närmare en fjärdedel av dessa är enbart till Mercedes Vito, Viano, Sprinter och VW Crafter. De övriga spänner över ett bredd register till allt från Jeep Cherokee till Land Rover, Volvo´s XC-modeller, Audi A8, Q7, Q3, BMW´s olika fyrhjulsdrivna modeller, Kia, Nissan, Hyundai och så ett stort antal till Ford Transit. Merparten av de nya axlarna kommer att lagerföras på Drivknuten´s lager i Helsingborg och under året väntas det tillkomma ytterligare något hundratal nya kardanaxlar.  

För att söka rätt kardanaxel räcker sällan bilens regnummer utan man måste söka betydligt djupare via chassinummer och biltillverkarens specifikationer. Drivknuten´s kundtjänst hjälper till att säkerställa rätt modell.

Se alla tillgängliga kardanaxlar, stödlager och kardandelar via hemsidan; Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062