23948sdkhjf

Mobil och trådlös bromsprovare på Elmia Lastbil 2018

| Medlemsnyhet | Företag Sun Maskin & Service AB

På Elmia Lastbil 2018 visar vi bromsprovare MBT 5250 från tyska MAHA. Med den utför du bromstest av fordon med upp till 18 tons axeltryck, utan fast installation och kostsamma byggåtgärder. Och du styr allt trådlöst via en surfplatta.

Sommaren är här, och med den kommer bland annat årets Elmia Lastbil! Vi kommer finnas på plats och visa några av våra populära produkter på lastvagnssidan, bland annat bromsprovare.

Som generalagent till tyska MAHA kan vi på Sun Maskin & Service erbjuda bromsprovare för allt mellan små vespor till tunga pansarfordon. Modellen MBT 5250 vi tar med till mässan är speciellt utvecklad för att utföra bromstest på bussar och lastbilar upp till 18 tons axeltryck, utan att kräva fast installation. Med sitt mobila utförande ovan mark slipper du kostsamma byggåtgärder. MBT 5250 har dessutom en låg påkörshöjd vilket möjliggör problemfri testning av fordon med låg frigångshöjd.

Som alla MAHA-provare är MBT 5250 utrustad med drivrullar som har oöverträffat hög friktion, vilket gör att du lättare kommer upp i rätt bromstryck utan tidsödande lastsimulering. Allt styrs via en 10-tums surfplatta som visar bromsvärden direkt på skärmen. Den användarvänliga mjukvaran gör att inga visartavlor behöver installeras.

- Våra kunder är mycket nöjda med den kvalitet vi erbjuder. Att vi dessutom utför service och ackrediterad kalibrering bidrar till att vi kan ha en god och långvarig relation med våra kunder. Att vara en trygg samarbetspartner är viktigt för oss, säger Bengt Andersson VD och teknisk säljare Sun Maskin & Service AB.

Utöver vårt breda utbud av bromsprovare erbjuder vi även annan test- och verkstadsutrustning, allt från AC-service via däckmaskiner till billyftar. Som OEM-specialist kan vi även erbjuda märkesgodkänd verkstadsutrustning.

Varmt välkommen att besöka oss i monter B01:21 under Elmia Lastbil 2018.

sunmaskin.se

Medlemsnyhet

Företag
Sun Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
Sun Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.063