23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny innovativ baklampa i LED med patenterad progressiv indikator från Ferdfelt!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Ferdfelt lanserar tillsammans med Truck-Lite, som är en av världens största leverantörer av kommersiell bilbelysning en helt ny innovativ baklampa. Se den i monter B03:44 på Elmia Lastbil 2018.

Modellen 900 är det nyaste tillägget till Truck-Lite-serien av fulla LED-baklyktor och lanseras i Sverige vid årets Lastbil 2018 på Elmia. "Modell 900 är den mest innovativa lampan som för närvarande finns på marknaden, och kombinerar integrerad intelligens med gränsstödande estetik.

Denna flaggskeppsprodukt är inte bara ikonisk på vägen utan också branschledande inom den flexibilitet det tillåter användaren, säger Agneta Ferdfelt, marknadschef. Med sin tredimensionella form, homogena ljusmönster och patenterad progressiv riktningsindikator har modell 900 en revolutionerande design med unika visuella egenskaper som förbättrar synligheten och säkerheten på vägen. I kombination med snygg visuell design har lampan fullt integrerade intelligensfunktioner som eliminerar behovet av extra kopplingsbox och betyder att lampan inte bara ser bra ut utan även är praktisk och allmänt kompatibel.

Dessutom kan modell 900 assistera vid parkering och backning med hjälp av sensorn i gummiarmen, vilket förbättrar säkerheten och förarens noggrannhet. Modell 900 är för närvarande tillgänglig för släp med eller utan gummiarm och några versioner för lastbil. Truck-Lite erbjuder 5 års garanti som standard, eller alternativt kan lampan köpas som en del av en livstid Garanti "släpvagnssats ger större trygghet och sänker underhållskostnader för flottan. Modell 900 är för alla åkare som söker en lampa som kombinerar innovation och säkerhet med en modern design och Truck-Lite har redan levererat Modell 900 till ett antal åkerier i Europa med stor nöjdhet.

För mer information, kontakta Agneta Ferdfelt på tel 076-868 48 40 eller agneta@ferdfelt.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063