23948sdkhjf

Unik transmissionsolja

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, som specialiserat sig på delar till drivlinan i högsta originalkvalitet, jobbar även vidare med att utveckla och bredda sitt oljesortiment. Senaste nytt är en unik växellådsolja.

Drivknuten.se har nu tagit in transmissionsoljan Payback Supreme Moly 75W-90 som är en helt unik delsyntetisk växellådsolja. Den har helt unika egenskaper som ett friktionsreducerande additiv som ger en vidhäftande och ljuddämpande smörjfilm, vilket gör otroligt stor skillnad vid tuffa driftsförhållanden. Supreme-oljan bildar en smörjfilm på alla typer av metallytor som motstår tryck upp till 35 ton/cm2 och skyddar när smörjfilmen är obefintlig eller liten, som exempelvis vid kallstarter.

Oljans sammansättning av unika additiv och tillsatser sänker effektivt oljetemperaturen, minskar friktion och slitage och ger därmed ett maximalt skydd till alla manuella växellådor och transmissioner. En annan unik egenskap är att oljan rekonditionerar packboxar vilket eliminerar oljeläckage.

Är helt galvaniskt säker för samtliga för gul-, röd- och ädelmetaller. Men oljans främsta egenskaper är dock dess friktionsreducerande egenskaper som minskar friktionen, sänker arbetstemperaturen och därmed minskar energiförbrukningen.

Payback Supreme Moly 75W-90 uppfyller och överträffar de allra tuffaste specifikationerna som API GL-5 och är vida överlägsen merparten av marknadens transmissionsoljor. Priset speglar inte på långa vägar kvalitén.

Se mer om Drivknuten´s sortiment av Payback olja på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062