23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt racingfett

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, presenterar nu ett helt nyframtaget specialfett för drivknutar och drivaxlar, främst kanske för motorsport men även för alla som vill förlänga livslängden på befintliga delar.

Drivknuten.se har tillsammans med en av sina partner tagit fram ett specialfett för drivknutar och drivaxlar som har en helt unikt sammansättning som helt saknar smältpunkt och klarar temperaturer upp till 1100 grader. De flesta andra fett på marknaden klarar sällan ens 300 grader innan det smälter eller helt förlorar sin smörjning.

Drivknuten´s unika fett är helt vattenfast och extremt trycktåligt genom sin sammansättning av finfördelade lamellpartiklar av aluminium, grafit och mikroniserat talk. Under tryck bildar dessa ämnen en enhetlig matris som skydd över metallen.

Fettet är därför särskilt lämpligt för racing där det ofta handlar om höga temperaturer i drivknutarna genom stora vinklar och att bromsarna hettar upp såväl nav som drivknutar.

Burken innehåller c:a 45 gram av specialfettet vilket räcker till en drivknut. Det finns även större förpackningar för storförbrukare. Priset är inledningsvis 119 kr inkl. moms före verkstadsrabatt.

Läs mer om specialfettet på hemsidan: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047