23948sdkhjf

KW Bruun köper J Bil

KW Bruun skriver i ett pressmeddelande att de har ingått ett avtal om att köpa återförsäljaren J Bil.

Tobias Petterson, chief commercial officer på KW Bruun, säger i en kommentar att de är övertygade om att ett starkt återförsäljarnätverk är en nyckel till framtida framgångar.

– Därför är det mycket glädjande att vi nu fördjupar vår relation med en framgångsrik och uppskattad återförsäljare som J Bil.

Han menar att det fysiska mötet och kundkontakten fortfarande är en viktig del när många ska köpa en bil.

– Därför ser vi det som en självklar del av vår långsiktiga strategi att fortsätta vara fysiskt tillgängliga så att vi kan möta våra kunder på bästa vis.

I dag finns J Bil på tre platser i Göteborg och fyra i Stockholm. De är auktoriserade återförsäljare av Peugeot, Opel, Citroën och Mitsubishi.

– Detta är en väldigt positiv affär för oss på J BIL, en affär som ger oss förutsättningar att verkligen få ut vår fulla potential. Att få en så pass stark ägare som K.W. Bruun känns väldigt bra och skapar en trygghet för J BILs långsiktiga satsning. I och med detta visar K.W. Bruun att de verkligen tror på affärsmodellen med fysiska återförsäljare och att de vill vara med att bidra till den fortsatta utvecklingen, säger John Marnell, vd och delägare för J Bil, i ett uttalande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109