23948sdkhjf

Nya anläggningar kring Stockholm för Xpeng

Xpeng tar ett nytag i sin verksamhetsresa i Sverige. Nu öppnar de en anläggningen vid Stäket. Dessutom har samarbetspartnern Bilia startat en försäljnings- och serviceanläggning för Xpeng i Smista.  

Kinesiska biltillverkaren Xpeng öppnar en ny anläggning vid Stäket i norra Stockholm.

Servicecentrets verksamhet omfattar försäljning av nya bilar, leverans samt service. 

Ett team av tekniker, produktspecialister och leveranspersonal ska kunna hjälpa kunderna med reparationer, däckbyten, glasreparationer, tillbehörsinstallationer, bilbeställningar och mycket mer. 

– Vi är glada att kunna meddela att ännu en milstolpe har uppnåtts för Xpeng i Sverige. Med ett eget service- och leveranscenter kan vi erbjuda hög kundsupport och fortsätta att möta kundernas behov. Vi är övertygade om att våra generösa garantitider och möjligheten att vara med på hela kundresan, ger en ökad trygghet till våra kunder. Det är ett tydligt tecken på att Xpeng är i färd med att expandera närvaron i Sverige, säger Elvis Cheng, vd för Xpeng i Sverige och Benelux i ett pressmeddelande.

Bilia har även meddelat att de tillsammans med Xpeng öppnat en anläggning i Smista i södra Stockholm.

Fokus för den anläggningen ligger på försäljning av nya bilar, leverans samt serviceverksamhet för Xpeng-bilar i Sverige. 

Samarbetet bedrivs i form av ett agentavtal. 

– Nu har vi äntligen premiär för vår första svenska försäljnings- och serviceanläggning för Xpeng i Smista Allé i Stockholm. Vi har ett dedikerat team på plats som med spänning ser framemot att hjälpa våra kunder med allt från beställningar och leveranser till att byta däck och göra service. Jag ser verkligen fram emot att utveckla vår nya verksamhet och vårt fortsatta samarbete med Xpeng Sverige, säger Per Avander, vd och Koncernchef på Bilia AB i ett pressmeddelande. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078