23948sdkhjf

Hedin Bils nya storsatsning

Hedin Bil skriver i ett pressmeddelande att de kommer mer än fördubbla sin satsning på Dacia och Renault i Sverige.

Hedin Bil har varit återförsäljare av Renault sedan 2009 och tillverkarens bilar finns på tiotalet av Hedins anläggningar. Nu gör biljätten en satsning där antalet anläggningar som säljer de två märkena mer än kommer fördubblas. Innan årets slut är det tänkt att omkring 25 anläggningar kommer att vara en integrerad del av Hedin Bils Renault-Daciaaffär.

Satsningen innebär även att företagets geografiska spridning kommer att öka, framförallt i södra och västra Sverige. Bara i Skåne kommer Hedin att växa med åtta nya anläggningar.

– Med denna satsning utökar vi samarbetet med Renault samt Dacia och sätter stort fokus på de två varumärkena för att lyfta affären till helt nya nivåer. Arbetet med att få medarbetare i utbildning och iordningställa berörda anläggningar inleds på en gång. Vi har nu chansen att med enastående kundnöjdhet visa och säkra framtida lojalitet till våra verkstäder samt bilanläggningar, säger Alexander Orméus, operativ chef för Hedin Bil, i en kommentar.

Satsningen kommer att ledas av Jan Lööv som rekryterats som "business area director”. Han kommer närmast från en roll som regiondirektör öst på Volvo Car Retail. Han säger i en kommentar att det kommer bli oerhört roligt och spännande att få vara en del av satsningen.

– Vi ser oerhört mycket fram emot att få välkomna Jan till Hedin Bil. Han kan både retail-affären och varumärket Renault utan och innan och blir ett utmärkt tillskott till vår redan starka organisation som ska driva Hedin Bils storsatsning på Renault och Dacia, säger Alexander Ormeus.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094