23948sdkhjf

KlarOK hjälper verkstäder med Sermi

Små verkstäder som inte har kedjemuskler kan känna sig överväldigade av en utmaning som Sermi. Ledningssystemet KlarOK meddelar att de har en prisvärd Sermi-modul som hjälper till på traven.

KlarOK är ett kompakt ledningssystem för små och mellanstora verkstäder och bilvårdsföretag där fokus ligger på att driva småföretag framåt.

– De som använder KlarOK får arbetsuppgifter som de ska uppfylla för att kunna klara en certifiering för Sermi. För en verkstad kan det vara lite luddigt vad de ska uppfylla för krav, och är de inte med i en kedja som hjälper dem att speca kan det vara en grå massa, säger Karoline Englund, produktansvarig på KlarOK.

Därför har KlarOK gjort en checklista med kriterier som måste uppfyllas för att en Sermi-certifiering ska vara möjlig. De fungerar ungefär som arbetsuppgifter som ska utföras och uppfyllas.

För de företag som är intresserade av Sermi-modulen kostar den 190 kronor i månaden. Då ingår bland annat organisationsöversikten (arbets- och rollbeskriving), ägarstruktur, rutinbeskrivning, avtalsmotor och en del frågor som gäller övriga saker.

När alla checklistor är genomgångna och avklarade är det bara att höra av sig till närmaste CAB för en Sermi-certifiering. Något som också finns tillgängligt i Sermi-modulen från KlarOK.

Artikeln är en del av vårt tema om Sermi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.374