23948sdkhjf

Magnus Monié ny vd för Bavaria

Magnus Monié, det är namnet på Bavarias nya vd. Tidigare företagschefen i region Norr tog över 26 juni.

Bavaria Sverige har fått en ny vd. 26 juni tog Magnus Monié över chefsstolen efter att Johan Frisk lämnat företaget för nya utmaningar.

– Jag är oerhört glad över att Magnus har accepterat rollen som vd för Bavaria Sverige. Med en karriär som sträcker sig över två decennier i ledande befattningar inom bilbranschen tar han med sig en stor erfarenhet och expertis till sin nya befattning. I sin senaste roll som företagschef Norr har Magnus konsekvent visat starkt ledarskap och strategisk skicklighet. Han har byggt en stark kundfokuserad kultur som helt stämmer överens med våra värderingar och vision. Jag ser fram emot att se Magnus leda arbetet med att ytterligare utveckla vårt företag och ta det till Next Level, säger Marcus Larsson, COO för Hedin Mobility Group i ett pressmeddelande.

Magnus Monié kommer från befattningen som företagschef för regionen Norr, där hade han ansvar för åtta av Bavaria Sveriges 14 återförsäljare i Sverige.

– Det är en ära att bli utsedd till vd för Bavaria Sverige. Jag är entusiastisk över möjligheten att få leda ett team som jag känner väl och beundrar, och fortsätta bygga på vår framgång. Tillsammans kommer vi att stärka Bavarias position på marknaden, driva innovation och erbjuda unika kundupplevelser, säger Magnus Monié i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078