23948sdkhjf

Mekonomen satsar vidare på bilglaskonceptet

Mekonomen Company satsar vidare med sitt glaskoncept. Som ett led i detta har de utsett Keith Jordell till ny ansvarig chef för glasverksamheten.

Keith Jordell kommer senast från en roll som vd på AlltiBil och Bilglascentralen.

– Jag tycker såklart att detta skall bli oerhört roligt och jag ser verkligen fram emot att helt kunna fokusera på glassatsningen inom Mekonomen Company. Med en redan etablerad infrastruktur i form av bland annat våra verkstadskoncept MECA och Mekonomen ser jag mycket positivt på framtiden, säger Keith Jordell, ny chef för glaskonceptet i Mekonomen Company i ett pressmeddelande.

Mekonomen framhåller Keith Jordells gedigna bakgrund i branschen och ser med tillförsikt fram emot vad han ska kunna åstadkomma.

– Vi är självklart mycket glada över att Keith valt att ta sig an denna roll hos oss på Mekonomen Company. Vi tror självklart på vår glassatsning där vi ser stora möjligheter till både kostnads- och tidsbesparingar för bilägaren men också till miljöbesparingar i form av att kunna undvika rutbyten, säger Stephan Andersson verkstadsdirektör Mekonomen Company.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078