23948sdkhjf

Hedin i ny storaffär

Hedin Mobility Group ökar sin närvaro i Nederländerna.

Hedin Mobility Group fortsätter tillväxtresa. Nu ökar de sin närvaro i Nederländerna då dotterbolaget Hedin Automotive B.V. har ingått avtal med Janssen Automotive B.V. om att förvärva samtliga aktier i Janssen Kerres Groep B.V. och Janssen Kerres Lease B.V.

Förvärven omfattar återförsäljargruppen Janssen Kerres verksamhet inom fordonsåterförsäljning, leasing samt servicemarknad.

Janssen Kerres representerar KIA, Renault, Dacia och Nissan. De driver 13 anläggningar i regionerna Nordbrabant och Limburg, samt tillhandahåller auktoriserade verkstadstjänster för Peugeot och Citroën.

– Janssen Kerres är en erkänd och framgångsrik återförsäljare i provinserna Nordbrabant och Limburg. Den vision och ambition som de har arbetat efter i många år passar perfekt in i det vi strävar efter inom Hedin Automotive. Vi är stolta över att utöka vårt nationella nätverk söderut genom detta förvärv. Jag och alla mina kollegor vill hälsa det duktiga och drivna teamet på Janssen Kerres varmt välkomna till Hedin Automotive, säger Eddy Haesendonck, vd för Hedin Automotive Benelux i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094